Home
Geschiedenis
News
tarieven
reserveren
reglement
sponsoren
Contactformulier
Fotoalbum
adres/route

StichtingPopbelangZoeterwoude is april 2009 opgericht en heeft als hoofddoel "het verwerven en exploiteren van permanente oefenruimte(s) voor (pop)muzikanten"

Deze non-commerciéle stichting is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Gemeente Zoeterwoude en wordt het gebouwtje op het terrein aan de Europaweg gehuurd.

Met vereende krachten, en dank zij de financiéle steun van enkele sponsoren,zijn daar 2 oefenruimtes gerealiseerd met elk een volledige backline en nu 7 dagen per week beschikbaar.

Buiten deze exploitatie van de ruimte probeert de stichting bandjes en initiatieven m.b.t. muziek daar waar nodig en kan te ondersteunen. Bijvoorbeeld tegen geringe kosten beschikbaar stellen van apparatuur of verzorgen van geluid bij optredens.

In 2011 heeft SPZ het eerste TheJammer festival georganiseerd op het buitenterrein. Op dit festival treden uitsluitend bands op die oefenen in TheJammer. Dit festival wordt nu elk jaar gehouden en wel op de eerste zondag van juni.

Ondertussen groeit het aantal repeterende bands gestaag en worden er nu onderhandelingen met de gemeente gevoerd om uitbreiding van TheJammer te realiseren. Via deze site gaan we jullie natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

 

 

StichtingPopbelangZoeterwoude | popbelangzoeterwoude@live.nl